Onderhoudsmonteur/Technische dienst prefab beton fabriek

Geplaatst 1 jaar geleden

Vacatureomschrijving

Vacaturetitel
Onderhoudsmonteur/ Technische dienst Prefab beton Fabriek
Beroepsgroep
Technisch
Functieomschrijving
In de functie van Medewerker Technische Dienst ben je zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen door middel van reparatie, vervanging van onderdelen van de machines en gereedschappen/werktuigen.
Je verricht algemene (preventieve) onderhoudswerkzaamheden aan machines en rijdend materieel. Elektro technische  werkzaamheden maken ook onderdeel van deze functie uit. Innovatie staat bij onze opdrachtgever  hoog in het vaandel, hierin zien wij ook een rol voor jou weggelegd om mee te denken aan innovatieve ontwikkelingen voor het machinepark.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een  betonfabriek, waar we hoogwaardige producten maken zoals.

  • Sandwichelementen,
  • Enkelschalige elementen,
  • Architectonisch beton,

Wij zijn een open en informele organisatie, met veel ruimte voor eigen initiatieven, met fijne collega’s en een no nonsens cultuur. Onze mensen staan bekend om hun vakmanschap, vernieuwende manier van denken en gepassioneerde manier van doen. Wij zijn continu opzoek naar innovatie en verduurzaming van ons beton en processen, en dat staat de komende jaren hoog op de agenda.

Ervaring

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die minimaal MBO-4 Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek heeft gedaan. Je hebt enige kennis van hydrauliek, pneumatiek en eventueel  plc besturingen. Als je ervaring hebt met lassen, is dat ook welkom, maar zeker geen must. Daarnaast ben je leergierig en volg je graag de benodigde vakgerichte opleidingen om een expert in je vak te worden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan met veel leermogelijkheden, met daarnaast de mogelijkheid om door te groeien.

Onze Technische Dienst bestaat uit een klein hecht team. Samen met jouw collega’s zorg je dat onze machines, gereedschappen/werktuigen optimaal functioneren, zodat de dagelijkse productie door kan gaan. Je werkt in een moderne werkomgeving, waar veiligheid voorop staat. Wij zijn in de bedrijfstak uniek door snelheid, nauwkeurigheid en kwaliteit van de dienstverlening.

Naast een plezierige werksfeer, bied onze opdrachtgever een goed salaris.

Met ruim 400 vakkundige collega’s werken we keihard aan innovatieve en duurzame bouwconcepten. Van aanvraag en ontwerp tot prefabricage en assemblage in een van onze fabrieken, gevolgd door montage op de bouwplaats. En dat in de helft van de traditionele bouwtijd! We denken graag al in een vroeg stadium mee, zodat het meest geprofiteerd kan worden van ons werk en onze oplossingen.

Heeft deze vacature uw interesse gewekt , neem dan contact met ons op en stuur uw CV naar:

Jetflex Bouw en Techniek

T.a.v. Jan van den Biggelaar

0402533300

info@jetflex.nl

www.jetflex.nl

Functie-eisen
Minimaal 3 jaar Onderhoud/storingen ervaring
Minimaal 3 jaar onderhoud technische dienst ervaring

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.