Veilig inhuren van ZZP-ers!  Hoe dan?

De Wet DBA en inhuren via intermediairs.
Het verdwijnen van de VAR en de Wet DBA raakt ook onze organisatie. En dus ook onze opdrachtgevers en zelfstandigen die met JPS-ZZPsupport werken.  Het goed implementeren van de Wet DBA is voor ons natuurlijk van het grootste belang. 
JPS-ZZPsupport maakt gebruik van goedgekeurde modelovereenkomsten: Duidelijkheid centraal.

 

Wat is zzp-bemiddeling?

Zzp-support houdt in dat wij bemiddelen tussen zzp-ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van een zzp-er aan zzp-ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht.

Zzp-bemiddeling via JPS-ZZPsupport

Jps-zzpsupport heeft een ruim aanbod van zzp-vakmensen in heel het land. Wanneer wij voor u bemiddelen, gaan we op zoek naar beschikbare vakmensen die volledig voldoen aan de gestelde eisen voor uw opdracht en tarief. Ook hebben we de zzp-er al gecheckt middels de richtlijnen van de belastingdienst aangaande het aantonen van het zelfstandig ondernemer zijn.

Wij zijn onder andere actief in de volgende vakgebieden: Bouw en techniek.

Zzp-opdrachten

Op onze website vind je het volledige opdrachtaanbod en kun je gemakkelijk uw opdracht aanmelden. Blijf je graag op de hoogte van interessante vakmensen? Maak dan een Vakman alert aan, simpel door een mail te sturen aan info@jps-zzpsupport.nl en u ontvangt elke 2 weken een overzicht met beschikbare vakmensen uit uw regio.